online offerteaanvraag systeem

Panelen Holland

opdrachtgever:

Panelen Holland

categorie:

content

tags:

positionering, merkbeleving, webdesign en -development

'We willen graag de klant een goed overzicht geven van onze producten en mogelijkheden.'

— Panelen Holland

Natuurlijk was dit het moment om nog veel meer zaken goed aan te pakken en de online positionering eens goed onder de loep te nemen. Tevens werd de website hiermee en salestool voor afdeling verkoop en krijgt de klant nu een veel beter idee van het aanbod. Hieronder een greep uit de werkzaamheden, welke zijn verricht.

Productfotografie

We hebben in onze studio alle producten van Panelen Holland gefotografeerd en vervolgens vrijstaand gemaakt voor online gebruik. Daarnaast hebben we voor sommige producten de diverse kleurmogelijkheden in beeld gebracht, zodat je in de website het paneel kunst samenstellen tot op kleurniveau!

Productconfigurator incl. automatische Rc- en U-waarde berekening

Voor diverse panelen hebben we productpagina’s ontwikkeld waarin de mogelijkheid bestaat om een product tot in detail te configureren. Zo kun je o.a. de buitenzijde, het type isolatiemateriaal (en de dikte daarvan), de binnenzijde en de afmetingen daarvan invoeren. Het systeem brengt vervolgens real-time in kaart welke Rc- en U-waarden daaraan gekoppeld zijn. Op deze manier kan de klant direct zien en bepalen wat benodigd is.

Panelen Holland ontvangt vervolgens een duidelijke en volledige offerte-aanvraag.

Projectfotografie

Panelen Holland wilde daarnaast ook graag laten zien welke impact zij heeft op de gevels in Nederland. Localink heeft daarom de recent opgeleverde projecten in beeld gebracht en de site voorzien van up-to-date projectfoto’s en -informatie. Bekijk deze case ook online!

wat kunnen we voor jou doen?

Neem contact op om erachter te komen wat we voor jou kunnen doen

'De offerte aanvragen komen nu volledig ingevuld en foutloos binnen!'

— Medewerker Panelen Holland