jubileumboek met drie verhaallijnen

Europrovyl

opdrachtgever:

Europrovyl

categorie:

identity, content

tags:

merkbeleving, grafische vormgeving

'We willen 50 jaar historie van Europrovyl samenvatten in 1 boek.'

— Jan Slagman, Europrovyl

Europrovyl maakt al meer dan 50 jaar kunststof kozijnen. Daarmee is het een van de eerste en oudste kunststof kozijnenfabrieken van ons land. Jan Slagman, oud-medewerker en amateurhistoricus wilde graag een boek maken over de opkomst van kunststof kozijnen in Nederland, maar ook de geschiedenis van Europrovyl vastleggen. Samen met een professionele schrijver en uitgever is een jaar lang gewerkt aan een boek met meer dan 200 pagina’s. Het boek werd gepresenteerd in combinatie met het 50-jarig jubileum van Europrovyl. Tijdens een bijzondere bijeenkomst, waar alle oud-directeuren aanwezig waren, werd het eerste exemplaar aan Sybrand van Haersma Buma, burgemeester van Leeuwarden overhandigd. 

Dit boek bevat zeker drie hele verschillende verhaallijnen. Het is een boek dat interessant is voor de medewerkers, een boek dat onze klanten een inkijkje geeft in ons bedrijf en een document voor iedereen die geïnteresseerd is in de Nederlandse bouwcultuur.

Localink verzorgde in samenwerking met schrijver Arjen Bakker en samensteller Jan Slagman de vormgeving en drukwerkbegeleiding. Geïnteresseerd in het boek? Neem dan contact op via info@localink.nl

wat kunnen we voor jou doen?

Neem contact op om erachter te komen wat we voor jou kunnen doen

'Dit boek bevat zeker drie hele verschillende verhaallijnen, dat maakt het interessant.'

— Jan Slagman, Europrovyl