toegevoegde waarde in de vorm van een factsheet

Panelen Holland

opdrachtgever:

Panelen Holland

categorie:

content

tags:

grafische vormgeving

"Met het oog op de naleving van de WKB en bij het waarborgen van de bouwkwaliteit zijn er informatiebladen benodigd"

Panelen Holland heeft zich door haar jarenlange ervaring en expertise ontwikkeld tot marktleider op het gebied van custom-made sandwichpanelen. Het verlijmen van diverse soorten materialen is de core-business van het bedrijf. Door het uitgebreide machinepark zijn ze in staat sandwichpanelen in alle soorten en maten te produceren.

Localink heeft dit uitgebreide naslagwerk ontworpen, dat speciaal is samengesteld om tegemoet te komen aan uw behoeften op het gebied van geluidsisolatie, en dat tevens van groot belang is in het kader van de komende wetgeving, de Wet Kwaliteitsborging (WKB), in Nederland. De panelen zijn gesorteerd per categorie, per blad is in een opslag alle informatie te zien en de QR code leidt naar het betreffende paneel.

Dit uitgebreide naslagwerk bied niet alleen een gedetailleerd overzicht van de geluidsisolerende panelen, maar ook de kennis en middelen die een klant nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen bij het kiezen van de juiste oplossingen voor zijn specifieke projecten. Dit naslagwerk zal een waardevol instrument zal zijn bij de naleving van de WKB en bij het waarborgen van de bouwkwaliteit in Nederland.

wat kunnen we voor jou doen?

Neem contact op om erachter te komen wat we voor jou kunnen doen

"Dit naslagwerk biedt een gedetailleerd overzicht van de geluidsisolerende panelen"