De cruciale rol van visuals

Revoort

opdrachtgever:

Revoort

categorie:

identity, strategy, content

tags:

merkbeleving, projectbegeleiding, grafische vormgeving, webdesign en -development

Localink als tenderpartner

Bij het maken van een plan van aanpak als onderdeel van een tender of aanbesteding speelt het gebruik van visuals een cruciale rol bij het overtuigen van potentiële opdrachtgevers. Deze visuele hulpmiddelen bieden belangrijke voordelen die de slagingskans van een tender kunnen vergroten. Inmiddels heeft Localink Revoort al meerdere keren mogen ondersteunen met het maken van een aanbesteding.

Het maakt het gemakkelijker om ideeën en ontwerpoplossingen te presenteren en te begrijpen. Het gebruik van hoogwaardige visuals onderscheidt het bedrijf van de concurrentie en benadrukt de professionaliteit en het oog voor detail. Dit kan doorslaggevend zijn bij het verwerven van een opdracht.

Visuals zijn bij de uitvoering van een opdracht in veel gevallen opnieuw bruikbaar ter ondersteuning van de communicatie met stakeholders, omwonenden en andere betrokkenen. Een bedrijf kan deze visuals ook gebruiken in brochures, websites en sociale media om hun portfolio te versterken en nieuwe klanten aan te trekken.

Het gebruik van visuals in tenders biedt dus een krachtig middel om complexe vraagstukken te visualiseren, ambities weer te geven en een competitief voordeel te behalen. Het vergroot de overtuigingskracht van een bedrijf of organisatie die meedoet aan een pitch, tender of inschrijving en verhoogt de kans op succesvolle aanbestedingen.

wat kunnen we voor jou doen?

Neem contact op om erachter te komen wat we voor jou kunnen doen

"Wij winnen meer tenders dankzij jullie visuele ondersteuning"