DIENSTEN

EEN OVERZICHT VAN ONZE PRODUCTEN EN DIENSTEN

Het gaat om de resultaten van uw business. Uw website is een belangrijk onderdeel van een strategisch marketingplan. Een website is echter een middel en geen doel. Duidelijkheid, en geen verassingen achteraf. Uw wilt weten wat de kosten zijn. Daarom werken wij met standaardtarieven, en bieden we een overzichtelijk assortiment communicatieproducten voor vaste prijzen.

Betaalbaar. Pas gestart of binnenkort de eerste stap? Met het WEB STARTUP pakket heeft u meer voor minder. Een responsive website volledig in eigen beheer. Geen standaard thema, maar een uniek ontwerp in uw eigen huisstijl, volledig afgestemd op uw doelgroep en doelstellingen.

De zaak, daar draait het om. Beter vindbaar dan uw concurrenten. Met het BASE pakket één zorg minder. Een professionele responsive website. Inclusief een uitgebreide product, markt- en concurrentieanalyse. Uniek design in lijn met uw huisstijl en een unieke structuur die volledig aansluit op uw bedrijfsdoelstellingen en klantbehoeften.

Geld verdienen. Uw website/webshop is meer dan imago. Bezoekers verleiden tot zaken te komen. Met het STRATEGIC pakket resultaatgericht (online) ondernemen.

Een website moet aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit- en imago. Vast onderdeel van de Localink werkwijze is een uitgebreid interview. Daardoor leren we uw organisatie kennen en ontdekken we (communicatie)kansen en mogelijkheden. Een professionele website is een geïntegreerd onderdeel van de marketingstrategie van een bedrijf of organisatie. Een professionele website moet volgens Localink voldoen aan de volgende criteria:

– Responsive (geschikt voor mobiele weergave)
– Sluit aan bij de doelgroep(en) van uw bedrijf of organisatie
– Vertegenwoordigt uw visie, missie en doelstellingen
– Is gebruiksvriendelijk (design ondergeschikt aan gebruiksgemak)
– Flexibel en gemakkelijk (zelf) te beheren (CMS)
– Bevat alleen content die uw doelstellingen ondersteunt
– Staat hoog in Google (SEO geoptimaliseerd)
– Meetbaar (Google analytics)
– Vormt een geïntegreerd onderdeel van een marketingstrategie
– Geschikt voor koppelingen met social media
– Is altijd een middel en nooit een doel

MEER WETEN? BEL OF MAIL ONS EN VRAAG NAAR DE STANDAARD WEBPAKKETTEN

Een webshop is snel geopend, maar hoe wordt deze gevonden? En vinden potentiële klanten wat ze zoeken? Kunnen ze eenvoudig bestellen, veilig afrekenen en zijn de leveringsvoorwaarden duidelijk? Bij het ontwikkelen van een webshop komt meer kijken dan alleen de webshop. Localink denkt mee over iedere fase en elk onderdeel in het traject. Duidelijkheid, en geen verassingen achteraf. Uw wilt weten wat de kosten zijn. Daarom werken wij met standaardtarieven, en bieden we een webshoppakketten voor vaste prijzen.
 
ECOMMERCE STARTUP v.a. €1695,00
Met het STARTUP pakket een responsive webshop volledig in eigen beheer. Geen standaard thema, maar een uniek ontwerp in uw eigen huisstijl, volledig afgestemd op uw doelgroep en doelstellingen. Met een standaard betalingssysteem tot maximaal 100 producten.
 
ECOMMERCE BASE v.a. €2449,00 
De volgende stap. Naast een bestaande (fysieke) winkel wilt u een webshop starten. Of u wilt uw klanten en afnemers ook de service van online bestellen aanbieden. Dat kan met het ECOMMERCE BASE pakket. Een professionele responsive webshop inclusief betalingsmodule tot 1000 producten.
 
ECOMMERCE STRATEGIC v.a. €3495,00
Met het STRATEGIC pakket resultaatgericht (online) ondernemen. Complete responsive webshop in de huisstijl van uw onderneming inclusief betaalmodule tot ca. 5000 producten.
 
Een webshop moet aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit- en imago. Vast onderdeel van de Localink werkwijze is een uitgebreid interview. Daardoor leren we uw organisatie kennen en ontdekken we (communicatie)kansen en mogelijkheden. Een professionele webshop is een geïntegreerd onderdeel van de marketingstrategie van een bedrijf of organisatie. Een professionele webshop moet volgens Localink voldoen aan de volgende criteria:
 
– Responsive (geschikt voor mobiele weergave)
– Sluit aan bij de doelgroep(en) van uw bedrijf of organisatie
– Vertegenwoordigt uw visie, missie en doelstellingen
– Is gebruiksvriendelijk (design ondergeschikt aan gebruiksgemak)
– Flexibel en gemakkelijk (zelf) te beheren (CMS)
– Bevat alleen content die uw doelstellingen ondersteunt
– Staat hoog in Google (SEO geoptimaliseerd)
– Meetbaar (Google analytics)
– Vormt een geïntegreerd onderdeel van een marketingstrategie
– Geschikt voor koppelingen met social media
– Is altijd een middel en nooit een doel
 
MEER WETEN? BEL OF MAIL ONS EN VRAAG NAAR DE SPECIFICATIES VAN DE ECOMMERCE PAKKETTEN

WEBLEASE v.a. €62,50 / maand
Wij begrijpen dat het voor u, als (startende) ondernemer, soms moeilijk is om direct hoge kosten te maken. Maar u wilt uzelf wel profileren op het internet en ziet in dat het een belangrijk onderdeel is van uw marketingstrategie. Onze lease-pakketten vormen hierin een oplossing. U kunt kiezen voor een Lease-termijn van 8, 12 of 16 maanden. Uw website wordt in deze periode door ons onderhouden en up-to-date gehouden. Informeer naar de voorwaarden van onze webleasepakketten.
 
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN LEASEVOORWAARDEN? BEL OF MAIL ONS

MARKETINGASSISTANT v.a. 1 uur
Op zoek naar een marketeer, maar geen ruimte voor een eigen marketingafdeling? Dan is De MARKETINGASSISTENT van Localink wellicht iets voor u. Onze MARKETINGASSISTENT adviseert, denkt mee, ontwikkelt plannen, en werkt deze uit. Tijdelijk voor een project of voor een langere periode. Het bijhouden van een website, acties via social media, maken van presentaties, analyses, rapportages, etc.
 
BEL OF MAIL ONS EN VRAAG NAAR DE  TARIEVEN VAN DE LOCALINK MARKETING ASSISTENT

Een van onze specialismen is regiomarketing. Wij zetten ons in voor de Elfstedenregio in Friesland. Bent u als ondernemer actief in toerisme, de horeca-of vrijetijdsbranche, en op zoek naar een marketingpartner? Neem dan eens contact met ons op. Wij brengen u graag in contact met andere ondernemers en andere partijen.
 
BEL OF MAIL ONS VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK

Webfotografie is een specialisme. De toepassing en positie van foto’s in webdesign bepalen voor een belangrijk deel de compositie, standpunt en belichting. Webvideo is een belangrijk onderdeel van online communicatie. Video op de eigen website en profiteren van Youtube en Vimeo.
 
De voordelen van webvideo:
 
– Profiteren van het snelst groeiende online medium
– Beter vindbaarheid van uw website in Google
– Webvideo wordt door meer dan 80% van de bezoekers bekeken en zet 40% aan tot actie
– lage kosten dankzij lokale focus
 
Videomarketing werkt. Localink biedt videomarketingproducten aan tegen  vaste prijzen.
MEER WETEN OF BENIEUWD NAAR DE SPECIFICATIES VAN ONZE WEBFOTOGRAFIE- EN VIDEOPAKKETTEN? BEL OF MAIL ONS

Contentmarketing wordt voor veel bedrijven en organisatie steeds belangrijker. Consistente communicatie via alle beschikbare media en kanalen vraagt om regie. Een contentmarketingstrategie met een duidelijke missie en doelstelling kan aantoonbaar bijdragen aan het bedrijfsresultaat.Localink ontwikkelde een stappenplan Contentmarketing. Vraag vrijblijvend naar het stappenplan of maak een afspraak voor een presentatie over contentmarketing.
 
MEER WETEN OVER CONTENTMARKETING? BEL OF MAIL ONS

Een huisstijl is de visuele identiteit van uw organisatie. Een goede eerste indruk. Herkenbaarheid in een oogopslag. Localink ontwerpt huisstijlen, grafische uitingen en overig promotiemateriaal. Wij maken de kosten van een huisstijl transparant. We bieden een aantal standaard huisstijlpakketten.
Een logo. Een huisstijl met een professionele uitstraling die recht doet aan uw identiteit. Localink biedt een overzichtelijk assortiment voor vaste prijzen.

Een logo, huisstijl vertaald naar een visitekaartje en briefpapier. Tegen lage kosten snel aan de slag. Met het HUISSTIJLPAKKET STARTUP krijgt uw onderneming een eigen, uniek gezicht.

Eenheid en consistentie in de communicatie naar de klanten. Met het HUISSTIJL BASE pakket alles in één keer op orde. Logo- en huisstijl ontwikkeling vertaald naar alle benodigde toepassingen.

Professioneel en consistentie in alle uitingen. Het STRATEGIC HUISSTIJLPAKKET voor grote bedrijven en organisaties inclusief een huisstijlhandboek.

In één oogopslag herkenbaar. Alle bedrijfscorrespondentie, reclame-uitingen, een beurspresentatie of uw bedrijfswagen(s) met een consistente uitstraling. Met het CORPORATE pakket uw identiteit en herkenbaarheid op A-merk-niveau.

MEER WETEN OF BENIEUWD NAAR ONZE HUISSTIJLPAKKETTEN? BEL OF MAIL ONS

Maximale zekerheid en alles in een hand. Localink biedt ook de hosting van uw website aan. Uw voordeel: één contactpersoon voor alle internetzaken. Eén aanspreekpunt voor zowel de website als het opzetten van mail-accounts, aanvragen van domeinnamen, etc. Wij ontnemen u echter niet de regie over uw website. U kunt met cPanel zelf eenvoudig allerlei zaken instellen en beheren. U beschikt over de een uitgebreid controle paneel, met onder andere de volgende functies:
 
– POP e-mail accounts, Forwarders, Catch-all e-mail, etc.
– Webmail ( Roundcube of Squirrelmail )
– Spamassassin spam filtering
– MySQL databases aanmaken en beheren met phpMyadmin
– 
Webstatistieken met Awstats
– Directory’s / mappen beveiligen (met .htacces)
– Cron jobs instellen
– Hotlink protection
 
BENIEUWD NAAR DE KOSTEN VOOR WEBHOSTING? BEL OF MAIL ONS

Een website heeft onderhoud nodig. Het internet is dynamisch. Technische ontwikkelingen stellen voortdurend nieuwe eisen aan uw website. U kiest het onderhoudspakket (SLA) wat bij u past. Bij elk pakket bent u verzekerd van een vaste contactpersoon die alles weet van uw website. Dankzij een lokale focus, zijn wij altijd in de buurt. U heeft een vaste contactpersoon die alles weet van uw website. Omdat we werken met betrouwbare softwareproducten en onze websites ontwikkelen in WordPress, bent u verzekerd van wereldwijde ondersteuning. Op alle websites bieden wij een uptime garantie van 99,9%. Elke 24 uur worden er automatisch back-ups gemaakt van de servers waarop onze websites gehost worden, uw gegevens blijven dus altijd bewaard. Alle websites zijn voorzien van DNSSEC, een extra beveiligingslaag, die het gebruik van domeinnamen op internet veiliger maakt.
 
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN? BEL OF MAIL ONS

Domeinnaamregistratie kunt u eenvoudig en snel via Localink regelen. Wij kunnen snel de beschikbaarheid van domeinnamen checken en deze desgewenst direct registreren en hosten. Informeer naar de prijzen. De kosten verschillen per extensie (.nl .com, .frl etc.).
 
MEER WETEN OVER DOMEINNAAMREGISTRATIE? BEL OF MAIL ONS

MAGENTONAV is een in eigen huis ontwikkelde koppeling die uitwisseling van data tussen een Magento webshop en Microsoft Dynamics NAV mogelijk maakt. De tool is eenvoudig en daardoor betrouwbaar.
 
NEEM VOOR MEER INFORMATIE CONTACT OP MET LOCALINK

WORDPRESS BASISTRAINING
Op verzoek van meerdere klanten heeft Localink een training: omgaan met WordPress ontwikkeld. Deze training duurt een dagdeel (4 uur) en helpt de cursist om gemakkeijk wijzigingen aan te brengen in de (eigen) website. Alle veelvoorkomende handelingen en acties worden doorgenomen en geoefend. Aan het einde van de training beschikt de deelnemer over voldoende basiskennis voor het beheren van een website waaronder:
 
– Plaatsen van teksten en opmaak van teksten
– Plaatsen van foto’s/video’s
– Aanmaken van (extra) pagina’s
– Website ‘zoekmachinevriendelijk’ maken
 
Naast de basistraining WordPress verzorgd Localink ook een training:
 
– MAGENTO WEBSHOPBEHEER
– CONTENTMARKETING voor startups
 
WILT U MEER WETEN OVER ONZE TRAININGEN? BEL OF MAIL ONS

Teksten op een website zijn belangrijk. Klantgerichte en aantrekkelijk geschreven teksten worden gelezen en gedeeld. Goed gekozen onderwerpen en thema’s dragen bij aan bedrijfsdoelstellingen en de missie van een contentmarketingstrategie. Daarnaast zijn webteksten belangrijk voor de vindbaarheid in zoekmachines en de waardering door bijvoorbeeld Google. Localink hanteert vaste tarieven voor het schrijven van resultaatgerichte webteksten.
 
BENIEUWD NAAR ONZE TARIEVEN? BEL OF MAIL ONS

WIJ GAAN GRAAG HET AVONTUUR MET U AAN
MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR EEN EERSTE KENNISMAKING